bolji NAČIN

Najskupljih pet riječi u poslovanju: Nikad to nismo tako radili.
Da je Henry Ford to govorio, ne bi bilo autoindustrije.

Nikad nemojte zatvoriti vrata novim tehnikama i mogućnostima samopromocije. Uvijek postoji bolji način od držanja za zastarjela poslovna rješenja.

olakšano POSLOVANJE

recite MEGAMAIL

Zato jasno i glasno izrecite – MEGAMAIL!

Pojednostavite svoju komunikaciju

Megamail omogućuje jednostavnu komunikaciju unutar i van tvrtke. Na najjednostavniji mogući način pošaljite željenu informaciju na veliki broj ciljanih e-mail adresa.

Uz megamail funkcionirate izvan zadanih okvira standardnih newsletter sustava. Zašto ne biste koristili sustav prilagođen isključivo vama i vašim zahtjevima?

Budite ekonomični

Na jednostavan i brz način kreirajte neograničen broj predložaka za kampanje, lako uredite i šaljite svoje promotivne poruke na jednu ili više definiranih mailing lista.

Zavirite u pozadinu

Izravno pratite status vaše komunikacije, uspješnost vaše kampanje i odaziv na vašu poruku. Pratite statistiku aktivnosti korisnika, prijava i odjava po mailing listama te jednostavno kreirajte izvještaje.

Automatizirajte marketing

Kroz jednostavan uvoz i izvoz podataka u .csv formatu ubrzajte ažuriranje, kreiranje i proširivanje mailing liste, masovne prijave i odjave te pretraživanje korisnika.

Oslobodite kreativca u sebi

Intuitivno sučelje za uređivanje sadržaja, dodavanja fotografija i linkova te testiranja kampanja. Mogućnost korištenja već postojećih predložaka newslettera.

Kontrolirajte pristup

Pristup sustavu baziran je na sigurnosnim razinama. Svakoj grupi ili pojedinom korisniku dodijelite sigurnosnu razinu pristupa te na taj način ograničite pristup određenim dijelovima sustava.

Koristite podršku

Megamail sustav prilagođavamo potrebama svakog, pojedinog korisnika. Omogućujemo vam besplatnu obuku osoblja za rad unutar sustava i dodatno proširenje funkcija sustava prema vašim željama.

Reciklirajte

Povežite Megamail sa svojim, već postojećim sustavom, putem postojećih web stranica.

Megamail

Proširite svoje poslovanje, otvarajući komunikaciju s novim klijentima. Upoznajte svijet sa svojim proizvodima i uslugama, možda su najbolji na svijetu, bila bi šteta da se za njih ne dozna.

Ništa ne mora izgledati komplicirano

Pristupačno grafičko sučelje

Korisnički pristupačno grafičko sučelje omogućuje jednostavan i brz način kreiranja predložaka kampanja te uređivanje, slanje promotivnih poruka na jednu ili više adresa. Sustav podržava kreiranje neograničenog broja mailing listi i tako omogućuje lako snalaženje i jednostavnu organizaciju pohranjenih e-mail adresa.

Nema - A što ako?

Izbjegava zamke

Megamail je kreiran tako da u odnosu na standardne servise izbjegava zastoje u vremenu. To u prvom redu znači fluidnost pri radu ali i mogućnosti kao što je automatsko prikazivanje slika koje ste umetnuli u vašu e-mail objavu koju ste poslali korisnicima. Megamail će također automatski obrisati e-mail adrese s kojih se vaša newsletter objava vratila sa statusom „bounced”.

Mislili smo na sve

Kompatibilnost

Sustav omogućuje uvoz e-mail adresa iz drugih izvora ili baza podataka, te ga je moguće povezati s već postojećim sustavima. Ovo zapravo znači da je došao kraj beskonačnom kopanju po listama u excell tablicama i pretraživanju mapa s bazama podataka.

Lako kao 1, 2, 3, 4 ...

Automatizacija poslovanja

Postignite usklađenu, standardiziranu i kvalitetnu komunikaciju sa svojim kupcima/korisnicima/klijentima. Newsletter je pisani trag vaše tvrtke i prvi dojam koji ostavljate na potencijalne klijente. Ostavite besprijekoran dojam i trag koji nitko neće poslati u Junk.

Jednostavno kreiranje neograničenog broja kampanja
E-mail testiranje
Jednostavno slanje na neograničen broj e-mail adresa
Automatizacija oglašavanja

Sve brojke uključene

Izvještaji i statistike

Statistika ne laže. Koristi li se pravilno, pomoću nje možete procijeniti potrebe svojih klijenata, mišljenje i predvidjeti buduće trendove. Neka vam statistika, jednostavno razložena i prikazana, bude prijatelj.

Kreiranje i praćenje statistike poslanih objava
Praćenje aktivnosti korisnika (broj otvaranja, klikova, adresiranje posjeta)
Jednostavna izrada statistike prijava i odjava po mailing listama
CTR izvješće – statistika otvaranja linkova u odnosu na broj otvorenih mailova

Rješenja koja vam do sad nisu bila dostupna

Multifunkcionalnost

Megamail sustav otvoren je za sve mogućnosti i za rad u različitim uvjetima te funkcionira po vašim, željenim, parametrima.

„Online” pregled poslanih objava
Podrška za „attachmente”
Jedinstveni sustav za skraćivanje linkova
Uvoz i izvoz podataka u .csv formatu
Povezivanje sa starim, već postojećim bazama

Treba li vam Megamail?

Ukoliko ste zadovoljni prosječnim mogućnostima standardnih newsletter sustava koji su kreirani po srednjim mjerilima milijuna korisnika, Megamail nije za vas. Ukoliko želite value-for-money newsletter sustav koji će vam omogućiti podizanje kvalitete poslovanja i širenje poslovne komunikacije, Megamail je u mogućnosti opravdati odabir. Ovo je sustav namijenjen poslovnim korisnicima koji ne žele prosipati dragocjeno vrijeme na administraciju, već na brz i efikasan način uspostaviti komunikaciju s postojećim i budućim korisnicima svojih usluga i proizvoda.

Budi Megaobaviješten

Na vrijeme saznajte novosti vezane uz Megamail. Prijavite se na mailing listu Megamaila.